Everyday Girl

TODAYS WORKOUT

Publicerad 2013-10-31 17:28:45 i Fitness,






Har ju som sagt köpt gymkort på Friskis & Svettis så idag var jag och gynnade där för andra gången. Körde ett arm- och axelpass med min syster. JÄKLAR vad det brann. Är super nöjd verkligen över både mig och min syster som kämpade på. Jag har inte hittad alla maskiner och sådant än, utan testar mig lite fram nu. Sedan kan jag inte alla namn på maskiner och övningar och sådant. Ska rådfråga min pojkvän vad allt heter så jag kan dela med mig här vad jag har tränat! Idag körde jag 15 min i crosstrainern, sedan körde jag 4 biceps övningar, 4 triceps övningar och 2 axelövningar. Kanske inte så mycket men det kändes kan jag lova er! 

WANTED

Publicerad 2013-10-31 13:01:00 i Wanties,

Midnight Blue
Alltså hur snyggt?! Har fått en riktigt fet nisch på Longchamp väskor och UGGs. Tycker det är så himla snyggt. Eller UGGs kanske inte är de snyggaste skorna, men åh så sköna de är. Älskar verkligen mina beiga. Köpte mig en egen Longchamp väska också i tisdags och jag kan verkligen inte vara mer nöjd! Jag älskar älskar älskar älskar den!! Skulle gärna vilja ha en brun också fast en mindre modell och sedan en mörkblå i en liten modell, hihi! Men sånt får vänta!

LIVSGLAD

Publicerad 2013-10-31 09:09:26 i Everyday Girl,

Godmorgon people! Idag vaknade jag på rät sida och känner mig glad, pigg och allmänt kär i livet right now. Delade ju säng med min älskade så kanske var det som gjorde det, hihi. Nu är vi i alla fall vakna och Marcus spelar lite LOL medan jag bloggar och lagar lite frukost på samma gång. Ugnen står nämligen på där nere i köket och jag ska strax gå ner och stoppa in färska baugetter. En riktig lyxfrukost det vill säga. Efter frukosten tar jag bilen och åker hem och byter om och sedan åker jag iväg och gymmar. Köpte gymkort igår på Friskis & Svettis så nu kan jag gymma när jag vill! Riktigt skönt faktiskt. Körde första gympasset där igår. Körde ben med fokus på rumpan. Körde en maskin som tränade rumpan och svanken och idag har jag en sån J*VLA träningsvärk i svanken, så förbannat skönt kan jag säga med handen på hjärtat. Sedan har jag träningsvärk i rumpan, men inte så mycket i benen men det kommer nog imorgon. Idag hade jag tänkt köra armar och axlar!
 
Ikväll så åker jag som vanligt och jobbar. Full rulle all day, but I like it!!

WEDNESDAY

Publicerad 2013-10-30 10:43:02 i Everyday Girl,

Gutenmorgen! Nu har jag och prinsen vaknat. Så himla mysiga att vakna när man vill utan att ett alarm väcker en. Vi ska strax ner och äta frukost och sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Jullan åker hem med halv 3 tåget sedan så då ska vi skjutsa henne till centralen. Efter det ska jag gymma med Marcus, Emmie och Erik. Sover nog hos Marcus ikväll. Imorgon firar vi faktiskt 22 månader tillsammans! Åh vad tiden har gått fort ♥
 

SHOPPING

Publicerad 2013-10-29 21:15:21 i Everyday Girl,






Guuuud så trött jag är i mina fötter!! I 5 timmar gick jag, Frida och Julia i stan och tittade i tusentals butiker. Jag fick mig ÄNTLIGEN en ny väska att ha i skolan, som jag har letat efter den rätta. En svart Longchamp fick det bli. SÅ nöjd!! Sedan fick jag med mig en kofta, en deo, en mascara och en hårolja med mig också. Är super nöjd med allt men nu blir det ingen shopping på ett tag fram över..

DÅLIG UPPDATERING

Publicerad 2013-10-29 11:19:45 i Everyday Girl,




Sorry för dålig uppdatering med har haft fullt upp hela helgen. Gjorde ju högskoleprovet i lördags, jobbade i söndags och igår kom min syssling upp till Stockholm från Värmland! Så därför har bloggen blivit lidande. Igår så åkte vi runt och visade Julia runt i vårt område och på kvällen åkte jag, Julia, Frida och Marcus till Heron City och såg på Insidious 2. Jag och Marcus hade ju redan sett den men Julia och Frida ville se den.

Idag ska vi ha en shoppingrunda i stan! Så vi sitter på tåget påväg in. Vi ska verkligen gå runt i HELA stan, ska bli så mysigt. Sen ikväll rider jag! Så jag har minst sagt fullt upp! 

HÖGSKOLEPROV

Publicerad 2013-10-26 20:25:06 i Everyday Girl,



Idag har jag skrivit högskoleprov, HELA dagen. Är helt slut i hjärnan nu, därav bloggningen. Har legat i soffan hela kvällen och kommer ligga och sega mig här tills jag ska gå upp och sova! 

SVART VÄSKA

Publicerad 2013-10-25 14:07:00 i Wanties,

PERFECT BLACK BAG
 
Jag har under en längre tid nu vart på jakt efter en stor rymlig väska som är svart. Har så himla dåligt med det och skulle vilja ha en som aldrig går ur mode så att man kan ha den länge. Tycker det är super svårt att hitta verkligen då de jag verkligen vill ha inte passar min lilla ekonomi. Så jag försöker hitta mycket billigare alternativ. Samtidigt vill jag inte bara köpa vilken svart väska som helst, utan det ska vara en riktigt "meant to be" väska. Jag vill vara säker att jag aldrig kommer tröttna på den.
 

RIGHT NOW

Publicerad 2013-10-25 09:26:17 i Everyday Girl,

Godmorgon! I natt sov jag 6 timmar. Mmmm så mysigt... Gick upp klockan sex så att jag ska hinna plugga lite mer till mitt biologiprov som börjar om exakt en timme. Det kommer gå så dåligt men hoppas att det är lätta frågor hehe. Annars är jag bara så himla nervös. Nervös för biologiprovet idag. Nervös för samhällsdebatten idag. Nervös för högskoleprovet imorgon. JAG VILL FÅ LOV PÅ RIKTIGT!! Så jävla äcklig vecka att det inte är SANT. Ångest ångest ångest

SKIT PASS

Publicerad 2013-10-24 14:21:11 i Fitness,



Dagens träningspass gick SKIT dåligt. Det var bara tungt, jobbigt och allmänt jävligt. Körde första intervallpasset sedan jag har vart sjukt och för fan säger jag bara... Det enda jag är nöjd med är att jag i alla fall körde det jag hade planerat.

Dagens träning
5 minuter jogging
5 minuter tabata intervaller
5 minuter jogging (nedvarvning)

Gårdagens benpass
Benpress: 30 kg 2x20, 35 kg 1x20
Hamstringböj: 20 kg 1x20, 25 kg 2x20
Breda squats: 5 kg 3x15
Squats: ca 35-40 kg, 3x12
Rumplyft: 4x20
Kissande hunden: 3x20/ben
"Rumppress": 5-10 kg, 2x12, 1x20
Vadpress (sittandes): 25 kg 3x20
Vadpress (ståendes): ca. 15-20 kg, 3x20

SHOPPING LOOK

Publicerad 2013-10-24 10:35:02 i Wanties,

One simple shopping look
En helt perfekt look för en shopping runda på staden. Inte super expensive look heller vilket jag gillar! Skulle så gärna vilja ha jeansen och tröjan. Så himla snygga nu i höst!!

PRETTY LITTLE LIARS

Publicerad 2013-10-23 19:43:01 i Everyday Girl,


Dagens benpass gick skit bra och jag och Emmie körde en ny rumpövning som brände som in i helvete! Skriver övningarna jag gjorde idag i ett inlägg i morgon för nu ska jag och min lillasyster kolla på nya avsnittet av Pretty Little Liars!!

UNDVIK ATT FÅ HÅLL

Publicerad 2013-10-23 16:50:00 i Fitness, Tips,

Det jobbigaste som finns när man löptränar måste ju vara att få håll. Gud så jobbigt jag tyckte det var när jag var yngre. Ville verkligen inte löpträna för jag fick ju så himla ont, och vem undviker inte sådant man får ont av? Håll är riktigt pain in the ass och jag tror att det hindrar många från att just kontidionsträna. Lixom, hur många gånger har håll inte förstört ett löppass? Nu ska jag i alla fall dela med mig om några tips jag hittade från aktivtraning.se som jag tyckte var super bra och några som jag själv brukar använda mig utav!
 
Planera måltiderna
"Undvik att äta en större måltid mindre än tre timmar före träningen, och håll igen med vätska timmen innan du ger dig i väg. Annars belastas magens ligament (ledband) av för mycket mat i magsäcken. En del löpare klarar att äta ett mindre mellanmål cirka 1 till 2 timmar innan de springer."
 
♥ Sänk tempot
"Sänk tempot eller ta en paus. Det är irriterande, men nödvändigt när du väl har fått håll. Gå eller jogga lugnt i ett par minuter. När du minskar farten belastas ligamenten mindre och du får en lugnare andning. Oftast försvinner smärtan inom ett par minuter."
 
♥ Knyt händerna
"Du kan knyta handen och pressa in den i sidan på det område där du känner smärta. Eller pressa upp ett par fingrar under de nedre revbenen och andas samtidigt djupt. Det fungerar därför att du får de djups musklerna i mellangärdet att slappna av."
 
♥ Andas ända ned i magen
"Du förebygger och behandlar håll om du undviker att bli andfådd. I stället ska du träna dig på att andas ända ned i magen. En del anser att man bör variera andningen, så att man inte hela tiden andas ut i samma rytm. Andra menar att det räcker att undvika en alltför ytlig och snabb andning. Vad som fungerar bäst är individuellt. Vissa idrottare använder yoga för att träna djup andning, eftersom yoga tränar upp din formåga att andas djupt samtidigt som du utför fysiskt krävande övningar."
 
♥ Värm upp i lugnt tempo
"Man kan få håll om man startar i ett alltför högt tempo. Spring i stället i ett lugnt tempo de första 10–15 minuterna. De flesta löpare får oftast håll på de första 3–4 kilometerna. Det kan bero på att musklerna i mellangärdet som hjälper till med andningen inte har blivit varma. Utsätter du din andning för maximal press med en gång, riskerar du därför att få håll. Efterhand som din form förbättras kan du pressa dig själv mer. Ju mer mellangärdet vänjer sig vid belastningen, desto mindre blir risken att drabbas av håll."
 
♥ Gör magövningar
"Gör du övningar som stabiliserar magmuskulaturen – inklusive mellangärdet – kan du förebygga håll. På så sätt hjälper du dina msukler och leder i området att bättre hantera belastningen av löpturen, utan att de börjar krampa. Du kan med fördel träna de diagonala magmusklerna och det är en god idé att variera mellan snabba och långsamma upprepningar. Och när du har kommit i gång kan du lika gärna kombinera det med att träna din andningsmuskulatur, eftersom övningarna samtidigt förebygger stress."
 
Jag vill bara förtydliga att jag INTE har skrivit dessa tips och ni hittar den HÄR!!
 
Detta brukar jag göra om jag får håll
♥ Minska tempot rätt mycket, nästan så jag går men det är viktigt att jag fortsätter jogga för jag kan verkligen inte gå, springa, gå, springa.
♥ Jag fortsätter alltid att springa fast jag har håll om det inte gör så ont så att jag inte kan stå rakt upp såklart. Men om man fortsätter springa fastän man har håll så brukar det ofta gå över och då tycker jag man får en ännu bättre känsla än vad man hade innan man fick håll!
♥ Jag håller alltid i mina nycklar i den handen jag får håll i.
♥ Jag undviker att prata när jag springer utan fokuserar på min andning.
 
Hoppas ni fick lite hjälp på vägen!!
 

MY BIGGEST WANTIES

Publicerad 2013-10-23 12:42:00 i Wanties,

 
MY BIGGEST WANTIES

Det här är mina största önskningar (klädvis) just nu. Ska önska mig det i julklapp och att jag och min familj får fortsätta vara friska ♥

DON'T WORRY, BE HAPPY

Publicerad 2013-10-23 09:08:02 i Everyday Girl,

 
Godmorgon alla ni där ute som läser min lilla blogg! I natt sov jag som en stock. Vaknade inte först än mamma väckte mig. Idag blir jag hemma från skolan. Men Jag ska ändå plugga hela dagen då jag har ett prov i kriminalteknik i morgon som jag väldigt gärna vill klara. Annars då? Jo, då mår jag bra. Känner mig rätt så "stabil" och har inte lika många humörssvängningar som jag hade förut. Fast jag saknar sommaren väldigt mycket också. Åh, mysiga sommarkvällar och sola och bada. Blir typ helt deprimerad nu när jag tänker på det.. Sommar, du får gärna komma tillbaka för I miss you.

DECORATE

Publicerad 2013-10-22 20:19:00 i Inredning, Wanties,

 
Project Decorate
Jag har ju verkligen fått upp ögonen för inredning, speciellt när det går i färgerna vitt, beige, brunt och baby rosa! Älskar ljusa färger verkligen. Skulle vilja ha allt i mitt rum, speciellt den lilla te kannan nu när vintern kommer och man börjar dricka te till allt! Så mysigt!

FOOD

Publicerad 2013-10-22 15:58:10 i Fitness, Tips,


Gott och enkelt!!

Min middag
Isbergssallad
Romansallad
Gurka
Tomat
Majs
Riven vitlök
Solrosfrön
Räkor
Aioli

A LITTLE SECRET

Publicerad 2013-10-22 12:01:00 i Everyday Girl,

När jag gick i tvåan så hade vi varje fredag högläsning med de andra tvåorna i min klass. Vi gick nämligen 6 åringar, ettor och tvåor i samma klass. Självklart pratar jag om grundskolan nu. Hur som helst var dessa fredagar en ren mardröm för mig. Vi satt runt ett bord och så skulle vi turas om att läsa högt i en bok. Självklart var det inte en så svår bok, men det tyckte jag då. Jag kommer verkligen ihåg exakt hur jag kände, exakt hur jag mådde, exakt vilken panik jag hade inom mig. Jag som är så väldigt blyg sa självklart ingenting till läraren att jag tyckte det var så himla jobbigt att läsa högt. Så fort vi hade satt oss i denna HEMSKA ring och den första personen började läsa så fick jag migrän. Herregud, vad ont i huvudet jag fick. VARENDA fredag. VARENDA jävla gång. Och jag kommer ihåg hur jag fick ursäkta mig för jag fick så ont i huvudet att jag inte kunde stanna kvar. Min huvudvärk var ingen som helst ursäkt och jag ljög inte en enda gång, eftersom att jag suger på att ljuga. I alla fall, jag fick verkligen migrän. Varje fredag fick pappa hämta mig från soffan där jag låg på och gnydde pga. min huvudvärk. Pappa trodde inte alltid på mig, vilkt jag kan förstå eftersom att det verkar ganska så misstänktsamt att jag blev sjuk varje fredag, just på högläsningslektionen. Men så var det, och nu i efterhand förstår jag att det var för att jag tyckte det var så otroligt jobbigt och min kropp tvärvägrade. 
 
Därför tror jag att jag fortfarande har svårt för muntliga redovisningar även idag. Får fortfarande kallsvettningar och det känns som magen ska vrida sig ut och in pga. nervositet. Men det har blivit bättre. Hela tiden blir det bättre men känner mig aldrig riktigt lugn inför just muntliga redovisningar. 
 

Jag (till vänster) & min barndomsbästavän Agnes (till höger). Visst var vi ganska lika? ♥

EN SNABBIS

Publicerad 2013-10-22 09:35:25 i Fitness,



Före och efter konditionspass..

Dagens träning
25 min jogging
10 min promenad (nedvarvning)

ÅNGEST

Publicerad 2013-10-22 07:54:05 i Everyday Girl,


Good morning people. J I S S E S, vilken jäkla ångest jag vaknade med i morse. För det första vaknade jag när min mamma startade datorn utanför mitt rum, vilket fick mig att komma på att jag hade en faktura att betala som skulle betalas IGÅR. Maximal otur. Magen bara snörptes åt och sedan var det lönlöst att försöka somna om igen. Vet fortfarande inte vad jag ska göra åt fakturan eftersom jag ALDRIG har vart försenad med en. För det andra har jag Ä C K L I G T mycket i skolan just nu. Alltså är det ens lagligt med så mycket? Idag ska jag lämna in en inlämning i krim. Imorgon har jag en inlämning i idrott & hälsa. På torsdag har jag prov i krim + att jag ska jobba 16-20.30. På fredag har jag biologiprov på morgonen och sedan en samhällsdebatt. På lördag ska jag skriva högskoleprov för första gången *nervööööös* och på söndag ska jag jobba. Alltså förstår ni hur mycket jag har den här veckan. Jag vet att det säkert finns några som har mycket mer än mig, men alltså det känns som jag drunknar i allt. Men sedan kommer i alla fall ett välbehövligt höstlov så jag ska bara ha det som mål och så ska jag verkligen ta mig igenom den här veckan levande. Hoppas inte ni också drunknar i allt man måste hinna med! ♥

ARMAR OCH AXLAR

Publicerad 2013-10-21 21:16:05 i Fitness,


Ett riktigt bra arm- och axlarpass körde jag idag med Astrid och Mathilda! I början var det väldigt många på gymmet men sedan blev det mycket lugnare. Nu är jag helt slut och klarar knappt att hålla uppe mobilen. Imorgon kommer jag ha en rejäl träningsvärk!!

Dagens träningspass
Bicepscurls (hantlar): 6 kg 3x20
Concentrated bicepscurls: 6 kg 3x20
Bicepscurls (maskin): 15 kg 3x20, superset
Bicepscurls (stång): ca 14 kg 3x20
Tricepsböj: 3x15
Tricepspress (maskin med rep): 12.5 kg 3x20
Tricepspress (maskin, brett handtag): 25 kg 3x20
Triceps med hantel bakom huvudet: 8 kg 3x15
Axelpress: 25 kg 3x15
Hantlar åt sidan: 3 kg 3x15

2 WAYS

Publicerad 2013-10-21 13:31:00 i Inspo, Wanties,

 
2 ways
Jag tycker svarta kostymbyxor är så himla snyggt! Men de ska inte vara så jätte höga i midjan. I alla fall, såhär skulle jag matcha ett par vanliga, enkla kostymbyxor. Lite mer vardagligt och lite mer festligt. Själv älskar jag outfiten till vänster. SÅ mysig, men SÅ snygg. Måste verkligen skappa mig ett par kostymbyxor, men då ska de verkligen sitta som en smäck!

SUNDAY TRAINING

Publicerad 2013-10-20 20:08:00 i Fitness,

Tro det eller ej, men efter jobbet orkade jag faktiskt ta en löprunda. Det blev bara 20 minuter lugnt jogg eftersom att jag har bestämt mig för att denna vecka (första veckan efter att jag har vart sjuk i 2 veckor) så körde jag löppass på endast 20 minuter. Nästa vecka kör jag i 25 minuter varje löppass (om det inte är ett intervallpass) och veckan eftr det blir det 30 minuter långa pass. Detta för att börja lugnt och vara säker på att jag inte tar ut mig för mycket. Jag känner att jag tappade rätt mycket medan jag var sjuk. Lika bra att ta det lugnt så att jag inte blir sjuk igen. Då skulle jag börja gråta på riktigt haha...

TRÖTT

Publicerad 2013-10-20 17:06:25 i Everyday Girl,


Igår hade jag en super mysig kväll med min pojkvän, förutom att jag somnade när vi kollade på film. Jag blir alltid så sjukt trött efter jag har tävlat. När nervositeten har släppt så skulle jag kunna somna var och när som helst. Stackars Marcus fick kolla klart på hela filmen själv eftersom att jag somnade efter typ en kvart.. 

Idag vaknade vi i alla fall nio och då låg vi kvar en stund i sängen innan vi gick upp för att äta frukost. Halv 11 åkte jag till jobbet och sedan har jag jobbat fram till nu typ. Kom hem för kanske 10 minuter sedan. Det var sjukt stressigt på jobbet idag, men det är alltid så roligt att träffa alla goa' människor!

VÄRLDENS BÄSTA

Publicerad 2013-10-19 20:18:11 i Everyday Girl,


Idag gick det så himla bra! Salento var en riktig stjärna verkligen. Lite små missar från min sida som drog ner poängen men annars är jag SÅ nöjd. När jag mötte på domarn efteråt när hon skulle hämta kaffe sa hon till mig att jag och Salento passade väldigt fint ihop. Då blir man glad! Trots att jag fick fel galopp i högervarvet kvalade jag på 4:e plats vilket jag verkligen inte hade förväntat mig! Inatt kommer jag drömma om Salento hihi!

CHERCHEZ LA FEMME

Publicerad 2013-10-19 13:58:00 i Wanties,

 
Cherchez La Femme
 
Åh så snyggt jag bara dör! Älskar verkligen allting och skulle kunna köpa allt på en gång, om jag hade dom pengarna det vill säga.. Man kan alltid få sukta lite, eller hur? *blink*

SO TIRED

Publicerad 2013-10-19 09:55:10 i Everyday Girl,

Godmorgon världen! Herre gud så trött jag är. Jag och Marcus har nog inte haft den bästa natten kan man säga. Vi försökte sova vid 2 kanske, och vi somnade runt halv 5. Lite berodde på mig, så jag har lite dåligt samvete. Stackarn. Jag älskar han så mycket ♥
 
Nu är jag i alla fall vaken men jag låter Marcus sova vidare. Jag ska nämligen tävla KM-dressyr idag så måste fixa i ordning tävlingskläder och sådant. Just nu är jag inte allt peppad på det faktiskt utan skulle nog helst vilja ligga hemma hela dagen tillsammans med Marcus. Sedan skulle jag behöva plugga också eftersom att jag har rätt mycket nästa vecka... Snart är det i alla fall höstlov och det kunde inte komma mer lägligt.

RYGG BICEPS MAGE

Publicerad 2013-10-18 16:03:25 i Fitness,


Idag körde jag rygg, biceps och mage tillsammans med Marcus, Mathilda, Erik och Armando. Gick skit bra faktiskt! Så mycket roligare att gymma med andra. Är helt slut i min rygg verkligen. Efter tog vi en riktigt jäkla långt stretchingpass eftersom att Mathilda är sjukt grym på det. Mina ben kändes som spagettis efteråt. Ikväll ska vi gå på bio tillsammans också och se Insidious 2! Så jäkla härligt! Längtar efter att få äta lite nutrilett bar hehe..
 
Dagens träningspass
Latsdrag: 20 kg 1x20, 30 kg 3x12
Stående rodd: 10 kg 3x20
Sittande rodd: 25 kg 3x12
Rygglyft: 4x20, 5 kg 1x20
One arm row: 12.5 kg, 3x12/arm
Bicepscurl (maskin): 15 kg 3x20
Koncentraded bicepscurl: 6 kg 3x12
Bicepscurl (stång): ca. 14 kg 3x12
Hammercurl: 6 kg 2x8, 1x10
Crunches (maskin): 20 kg 3x30
Sit ups: 3x40
Legraises: 2x12 

I MISS YOU

Publicerad 2013-10-17 22:13:42 i Everyday Girl,


Alltid såhär på kvällskvisten saknar jag min pojkvän liiite extra mycket. Allt är så himla mycket bättre när vi sover med varandra. Man tar lite kvälls oboy tillsammans, kanske kollar på en film tillsammans. Sedan går man upp och borstar tänderna och allt sånt tillsammans. Att ha någon att krypa ner med. Någon att krypa in till. Om man vaknar så finns personen där brevid. Vare sig han är vaken eller inte, så somnar jag alltid om lika enkelt. Att ha någon att pussa godmorgon på nästa dag och att sedan kunna mysa lite extra i sängen innan man går upp för att äta frukost tillsammans. Allt är så mycket bättre när man sover med den man älskar.
Nu får man istället ta sin kvällsoboy ensam, står halvt slö och borstar tänderna. Tvättar knappt bort sminket. Kryper ensam ner i sängen, kollar twitter och instagram. Sen försöker man somna. Om man vaknar på natten finns det ingen brevid som kan ge en det där lugnet. Man kramar kudden lite extra hårt. Kniper ögonen lite extra hårt och hoppas innerligt att man ska somna snart innan hjärnan hinner spela upp alla skräckfilmer man har hunnit sett i sitt liv. Allt är helt enkelt mycket bättre när man sover med den man älskar.

SEGT

Publicerad 2013-10-17 14:33:18 i Fitness,



Tusan vad segt det var att springa idag. Benen kändes som bly och jag kände mig trött i hela kroppen. Men ett löppass blev det i alla fall så jag är nöjd ändå!

Dagens träningspass
23 minuter jogg
5 minuter nedvarvning (promenad)

TORSDAG

Publicerad 2013-10-17 10:23:40 i Everyday Girl,


Det är så himla vackert ute nu med alla färger på löven. Men snart blir det bara brunt och slaskigt, vilket är mindre vackert... Idag har jag hur som helst ingen biologilektion men ska ändå plugga till biologiprovet som är imorgon. Ikväll blir det jobb till halv nio så efter det brukar jag inte ha ork till att plugga. Ska försöka hinna ta en löprunda också. Shit, mycket man ska hinna med!! Ja ja, bara ta dagen som den kommer..

BENPASS

Publicerad 2013-10-16 18:04:03 i Fitness,


Har precis kommit hem efter en cha-cha lektion och ett gympass. Jag och Emmie körde ben och rumpa och jäklar vad det brinner i rumpan fortfarande! Skönt ändå ju, ett steg närmare mot en rundare rumpa! *blink* Nu har jag ätit en nutrilett bar och väntar nu på att middagen ska bli färdig. Sen ska jag plugga biologi!

Dagens träningspass
Benpress: 25 kg 1x20, 30 kg 3x12
Hamstringböj: 17,5 kg 1x20, 25 kg 3x12
Breda squats: 7 kg 3x20
Squats med stång: ca. 30-40 kg 4x12
Rumplyft: 1x20, 5 kg 2x20
Kissande hunden: 3x20/ben
Vadpress (sittandes): 15 kg 1x20, 20 kg 2x20
Vadpress (ståendes): 30 kg 3x15

DEATAILS

Publicerad 2013-10-16 07:12:06 i Everyday Girl,

Godmorgon Sunshines! Här har ni en liten sneak peak på hur jag är klädd idag. Alltså inget märkvärdigt. Ska äta frukost strax och sedan sminka mig lite grann, sedan måste jag åka. Är nervös, jätte nervös för:
- Jag har en muntlig svenska redovisning idag. HATAR muntligt.
- På fredag har jag biologiprov och det känns som att jag inte kan någonting.
- Nästa vecka har jag både prov i kriminalteknink och en muntlig debatt i samhällskunskap.
- Snart ska jag göra högskoleprovet och jag kommer göra bort mig totalt.

BEKÄNNELSER

Publicerad 2013-10-15 20:22:57 i Everyday Girl,

♥ Jag vill se framsteg direkt, annars tröttnar jag väldigt lätt.

♥ Det tog år för mig att hitta den klädstil jag trivdes med. 

♥ Ju mer jag tjänar i månaden, ju snålare blir jag.

♥ Jag är mörkrädd. Det har jag vart hela mitt liv.

♥ Mitt hår på huvudet växer verkligen jätte fort. Och jag älskar det!

♥ Förut hade jag 0 kronor på saldot efter 2 veckor, nu låter jag aldrig det stå 0 där igen.
 
♥ Jag skulle egentligen födas den 25 december 1994, men föddes 4 januari 1995 istället. Tack och lov.
 
♥ Jag lyssnar inte så värst mycket på musik faktiskt. Är för lat för att ladda ner låtar till mobilen.
 
♥ Jag älskar bilar och motorcyklar. 

♥ Jag är faktiskt en bra bilförare men älskar att köra fort! Skulle mer än gärna delta i street racing som i Fast & Furious, dröööm.
 
 

FINALLY!

Publicerad 2013-10-15 15:55:00 i Fitness,

Som jag har längtat efter att få komma igång med min konditionsträning igen! Idag blev det som sagt ett väldigt lugnt pass. Trots det blev jag genom svettig och det var riktigt jobbigt. Tänk vad man tappar lätt.. Men jag är hur som helst väldigt nöjd att jag orkade med dagens målsättning! Efteråt fyllde jag på med ägg och päron och sedan en härlig stretching!
 
Dagens träning:
5 minuter uppvärmning (promenad i raskt tempo)
20 minuter lugnt jogg
10 minuter nedvarvning (promenad i ett bra tempo)

SNAPS FROM MY MORNING

Publicerad 2013-10-15 11:49:55 i Everyday Girl,

Myste lite i min leopard pyjamas och mina tofflor framför tvn.
Nu ska jag dra ut på en LUGN löprunda eftersom att jag har vart förkyld och haft halsont i drygt två veckor. Därför vill jag komma igång med konditionsträningen lugnt och inte stressa eftersom att jag inte vill bli sjuk igen. Jag satsar på ett 20 minuters löppass med 5 minuter uppvärmning och 5 minuter nedvarvning. Hoppas det går bra! Wish me luck!!

MISSONI

Publicerad 2013-10-14 20:57:10 i Everyday Girl, Wanties,

Sleep tight
Tycker Missoni har ett så himla härligt mönster på sina kuddar och mattor! Skulle väldigt gärna vilja ha några Missoni kuddar i min säng men i färgerna ljusrosa, beige och vit eftersom att det passar bäst in i mitt rum! Skulle även bocka och buga för en matta som man kan värma fossingarna på när det börjar bli kallt! 

DAGENS TRÄNING

Publicerad 2013-10-14 17:20:52 i Fitness,

Haha jag är så fruktansvärt dålig på att spänna mig, måste verkligen fråga pojken min om lite råd. Jag ser i alla fall skillnad på mina biceps, triceps och axlar nu! Skit kul!!

Dagens träningspass
Koncentrated bicepscurl: 5 kg 1x20, 7 kg 3x12
Bicepscurl (stående med hantlar): 7 kg 3x12
Bicepscurl (sittande med stång): ca 12-14 kg, 3x12
Bicepscurl (maskin): 10 kg 1x20, 12,5 kg 2x12, 15 kg 1x12
Triceps (maskin med rep): 15 kg 2x12, 17,5 kg 1x12
Triceps (maskin med bred stång): 17,5 kg 1x20, 20 kg 2x12, 25 kg 1x12
Tricepspress (liggandes): 12,5 kg 3x12
Tricepspress (hantel bakom huvudet): 8 kg 3x12
Axelpress: 20 kg 1x20, 25 3x12
Hantellyft åt sidan: 3 kg 3x12
Crunches (maskin): 15 kg 1x20, 20 kg 3x12

OUTFIT

Publicerad 2013-10-14 14:49:00 i Everyday Girl, Outfits,


Marcus tog mycket bättre outfit bilder på mig, eller ah, där man såg hela outfiten och det var utomhus. Men tyvärr var kameran HELT inställd så bilderna blev jätte exponerade så de var typ i princip helt vita, nästan. Lite tråkigt så jag fick ta lite halv kassa bilder, men det får duga!

SKOLA

Publicerad 2013-10-14 11:55:14 i Everyday Girl,

 
Sitter i skolan just nu och har aptråkigt. Ha slutat men ska gymma vid kvart över två tillsammans med Marcus så hade tänkt att sitta kvar i skolan för att plugga. Ska skriva på mitt öppningstal till samhällsdebatten som är om mer än en vecka. 
Idag ska jag köra armar och axlar på gymmet som jag alltid gör på måndagar. Efter det ska jag åka förbi Farsta för att byta mina UGGs till en större storlek. Vill kunna få in mysiga strumpor i dem hehe!

Min kära mamma när hon fick höra att jag köpt uggs: Fy vad fult, det är ju ute!!
Min kära mamma när hon fick se mina uggs: Men dom var ju lite söta ändå!

GOOD NIGHT

Publicerad 2013-10-13 21:30:28 i Everyday Girl,



Godnatt gullfisar. Jag är helt slut efter ett 9 timmars arbetspass. Är trött i både ryggen och fötterna. Kom hem för mer än en timme sedan och det ända jag har lyckats få gjort är att duscha. Orkar inte ens göra i ordning mitt kvälls te. Nu ska jag sova! Hoppas ni har haft en mysig söndag, för det behöver man innan en ny vecka börjar!

MIN TRÄNING

Publicerad 2013-10-13 17:54:00 i Fitness,

Jag har fått en förfrågan om att skriva ett inlägg ang. min träning. Hur ofta jag tränar, vad jag tränar, mina åsikter och vad jag har för mål! Älskar när ni kommer med förslag på inlägg så here you go! :)
 
Jag är ju inte ett proffs, än!! ;) Nej men jag har ju inte tränat alls länge om man jämför med många andra. Som tur har jag en väldigt duktig och kunnig pojkvän som kan hjälpa mig så att jag inte gör fel nu i början. Jag tycker det är viktigt att kunna få hjälp i början av sin träning av någon som kan, så att man inte lär sig fel för då är det svårt att lära sig göra rätt sen.
 
Jag började i alla fall träna för drygt 4-5 veckor sedan. Dock kan jag inte säga att det har vart HÅRD träning varje dag. Men jag har försökt att träna varje dag, med en vilodag i veckan. Jag har löpt minst två gånger i veckan, men det har legat runt tre löppass. Löppassen varierar jag mycket. Jag tycker personligen att löpa distans är roligare än intervallträning, backträning, etc. Men jag har lagt in minst ett intervallpass utav mina totala konditionspass, bara för att "chocka" kroppen med något nytt. Intervallpass är också så himla smarta att lägga in en dag där man har lite tajt med tid eftersom att man inte behöver löpa lika länge men ändå får ut lika mycket ifrån det. Ett tips på intervallträning är tabata. Sjukt effektivt och tar runt 15-20 minuter beroende på hur många tabata set man vill köra! :) 
På de dagar jag inte löper, gymmar jag. Varje måndag kör jag armar, tisdagar är det distanslöpning och onsdagar kör jag benpass på gymmet tillsammans med min kompis! Detta gör jag varje vecka eftersom att det schemat passar väldigt bra dessa tre dagar. Torsdag brukar jag köra intervaller på, men ibland kör jag distans också om jag känner för det. Tycker det är viktigt att känna efter hur kroppen och anpassa träningen efter dagsformen. Men självklart måste man puscha sig lite också! Sedan brukar jag variera träningen fredag-söndag. Lördagar eller söndagar är oftast en vilodag. Jag försöker i alla fall träna hela kroppen på gymmet, och det jag inte hinner under ena veckan, tar jag nästa vecka. Försöker inte stressa för att jag ska hinna med allt, för då blir det bara tråkigt och omotiverande. Nu på senaste veckan har det tyvärr bara blivit gym för min del då jag har vart sjuk och vill då inte sätta igång med konditionsträningen igen innan jag är helt frisk! 
 
Jag tycker att träning är viktigt, nu. Förut var jag inte speciellt intresserad utav träning. Men nu börjar det bli vardag för mig. Självklart var det segt i början, men nu är det en självklarhet för mig att dra mig till gymmet, hur seg kroppen än känns. Jag tyckte det var på tiden att ta tag i min träning. Jag tror det var förändringen hos folk runt omkring mig som tränade var det som motiverade mig. Om de kunde göra förändring hos sina kroppar, så kunde väl jag också det? Det blev som en morot. Och sedan satte jag bara igång. Började med konditionsträning då jag tycker det är roligast. Sedan följde jag med min pojkvän till gymmet och sedan har det bara fortsatt i rätt riktning! I slutet av oktober månad ska jag köpa gymkort på Friskis&Svettis då jag VET att jag kommer fortsätta med min träning!
 
Nu är mina mål att få den kropp JAG vill ha. För vem vill inte kunna känna sig nöjd? Sedan är mitt andra mål att faktiskt bli starkare, fysiskt och psykiskt. Jag gillar att känna mig stark och stabil. Och mitt sista mål är att kunna känna att träningen är en del av mitt liv, att jag inte kan leva utan träning. För jag vill verkligen fortsätta träna tills jag blir gammal. Hur ballt är det inte att vara 75 och ha en kropp som en 30 åring? *blink*
 
Himla långt inlägg men hoppas att ni blir motiverade! ♥
 
 

JOBB JOBB JOBB

Publicerad 2013-10-13 09:38:44 i Everyday Girl,

Tre bilder från gårdagen!
 
Godmorgon kompisar! Vaknade rätt pigg idag, känner mig utvilad. Skönt! Idag blir det jobb hela dagen. Det lär gå fort men jag längtar redan tills jag är hemma igen. Det tar alltid lite emot innan man ska åka iväg, men jag trivs ju så bra så när jag väl är där så tycker jag det är roligt! Vet inte riktigt när jag slutar idag eftersom att det är en större tävling i stallet idag. Så jag antar att jag slutar senare än vad jag brukar göra. Vi får helt enkelt se när jag kommer hem! Hoppas alla ni får en skön söndag utan söndagsångest!

NEW IN

Publicerad 2013-10-12 15:20:00 i Nytt in,


Härmed är min UGGS-oskuld tagen. Jag har ALDRIG ägt ett par UGGS förut och jag kände att det var på tiden. Har velat fram och tillbaka på dessa som ni ser på bilden. Tycker de är så himla gulliga! Kanske inte världens snyggaste sko, men de är så himla mysiga. Sedan har jag faktiskt unnat mig Björk & Berries produkter eftersom att det har jag velat haft länge. Har hört att de är så bra eftersom att de innehåller 100% naturliga produkter som rapsolja och rött te. Så jag är som ett lyckligt litet barn idag! Här kan du hitta Björk & Berries produkter!

MORGON STRETCH

Publicerad 2013-10-12 09:50:00 i Everyday Girl,

Min frukost denna lördag morgon. Mitt och mammas egenbakade bröd och sedan världens godaste müsli!
Några härliga stretchövningar som jag gör efter varje träningspass. Egentligen borde jag göra det varje morgon och varje kväll eftersom att jag är världens stelaste person. Så denna morgon tog jag mig tid efter frukosten att stretcha lite. Gör självklart fler än dessa tre! 

Idag hade jag först tänkt åka förbi Farsta centrum för att kolla på ett par skor jag gärna vill ha. Haha Marcus tycker dom är SÅ fula, men det är ju jag som ska ha dem *blink*. Sedan vid tre tiden är det en programridning i stallet som jag ska vara med på. När jag kommer hem ska jag äta middag tillsammans med pappa. Mys lördag helt enkelt med lagom mycket att göra! Hoppas ni får en lika mysig dag ni med ♥

FREDAGS MYS

Publicerad 2013-10-11 21:34:00 i Everyday Girl,


Till middag åt familjen tacos. Jag gjorde min legendariska guacamole (NYTTIGT), och sedan bombade jag på med massa grönsaker och champinjoner. Skippar köttfärsen endast för att jag inte tycker om det. Det blev hur som helst himla gott!
Efter middagen satte jag och min mamma igång med att baka ett mörkt fullkorns bröd. Jäklar vad lång tid det tar. Den står fortfarande inne i ugnen och det luktar såå gott. Längtar efter man får smaka! Bakningen har tagit hela kvällen, men har vart väldigt mysigt. Nu tittar vi på Idol! 

TRICEPS- OCH MAGE

Publicerad 2013-10-11 17:01:34 i Fitness,

Viktigt att fylla på med protein efter träning! Ägg är både gott och proteinrikt.

Körde ett Triceps- och mage pass idag på gymmet, med lite mer fokus på triceps eftersom att jag tycker mage är tråkigt att köra. Nu är jag helt skakis i armarna och orkar knappt skriva eller göra något i överhuvudtaget. Fast jag måste erkänna att det känns jäkligt bra! Förut kände jag bara "ALDRIG MER" efter att jag hade tränat för att jag gillade inte att känna mig trött i kroppen. Nu är det en härlig känsla faktiskt. Sedan passade jag på att läsa lite i en inredningstidning. Avkoppling efter ett bra träningspass är så jäkla härligt!! :)
 
Dagens träning
Tricepspress med hantel över huvudet: 5 kg 1x20, 8 kg 3x12
Puschdowns (rep): 10 kg 3x12
Puschdowns (brett grepp): 17,5 kg 1x20, 20 kg 3x12
"Puschdowns" åt sidan: 10 kg 3x12/arm
Liggande tricepspress (maskin): 7,5 kg 3x20
Liggande tricepspress (hantlar): 2 kg i varje hand 3x15, 3 kg i varje hand 2x12
Crunches i maskin: 15 kg 3x20, 20 kg 2x12
Sit-ups: 5 kg 3x20

CLASSY CHIC

Publicerad 2013-10-11 12:54:00 i Everyday Girl, Wanties,

Classy Chic

(Klicka på bilden för att se vart allt kommer ifrån! ♥)

Alltså hur glad skulle jag inte bli om detta låg under min julgran i år? Alltså jag dör, jag tycker verkligen allt var himla fint och väskan är ju bara TO DIE FOR. Funderar ärligt på att spara ihop till denna, men vet inte om det är värt det. Man kan ju faktiskt alltid få dreggla över kläder utan att någon ser. Det gör jag varje dag när jag ögonshoppar på internet..

SNAPSHOTS

Publicerad 2013-10-11 09:46:21 i Everyday Girl,

Lite snaps från min morgon! Älskar de nya effekterna på mobilkameran. Marcus kollar på en sjukt grov och äcklig film på tv som handlar om indianer som blir våldtagna och uppskurna. Skälv kollar jag inte för sånt mår jag verkligen psykiskt dåligt av. Vill bara spy. Hur kommer man ens på såna filmer? Annars har jag haft en väldigt mysig morgon! ♥

GET MOTIVATED

Publicerad 2013-10-10 19:56:00 i Fitness, Wanties,

Get motivated
 
Jag tror man måste peppa sig själv mycket för att komma igång med träningen. Ett sätt som fungerar väldigt bra för mig är nya snygga träningskläder! Jag älskar ju som sagt rosa hehe! Är så himla sugen på att köpa mig ett par rosa Nike Free Run, de verkar så otroligt sköna!

TODAYS WORKOUT

Publicerad 2013-10-10 16:51:00 i Fitness,

Tycker ni inte att min spegel är så väldigt ren och välputsad? Tänkte väl det...

Körde ett rätt kort pass på gymmet idag igen eftersom att jag är lite feg nu när jag har vart sjuk. Gjorde inte jätte många övningar, men tog mer vikt i alla övningar! Så jag känner mig ändå nöjd! Det blev mer ett biceps- & axelpass med lite mage i slutet då jag tycker mage är sjukt tråkigt och behöver någon som kan peppa mig. Jag gymmade själv idag så hade inte riktigt någon som kunde puscha på mig i magövningen.
 
Dagens träningspass
Kontentrationscurl: 7 kg, 3x12
Bicepscurl (hantlar): 7 kg, 3x12
Bicepscurl (Stående, lågt fäste): 10 kg 1x20, 12.5 kg 3x12
Bicepscurl (sittandes med stång): ca. 12 kg, 3x12
Axelpress: 20 kg 1x20, 25 kg 2x12, 30 kg 1x12
Hantellyft åt sidan: 4 kg, 3x12
Sittande crunch i maskin: 15 kg 1x20, 20 kg 3x12
Sneda crunch i maskin: 15 kg, 3x12/sida

CONCEALER

Publicerad 2013-10-10 13:06:43 i Tips,


Alltså jag måste bara tipsa er om världens bästa concealer! Den kommer från Make up Store och täcker verkligen ALLT. Jag älskar den. Den gula färgen täcker alla röda områden, som tex. finnar. Den röda täcker mörka ringar under ögonen och den beiga ljusar upp jätte fint. Jag vet att det är så många som redan har tipsat om denna, men känner att jag också måste göra det. Den är något dyr men jag lovar att det är värt varenda krona!
 

BE YOU, ALL THE WAY THROUGH

Publicerad 2013-10-10 07:57:03 i Everyday Girl,

 
 

Jag idag! Mysigt med turtle neck, speciellt idag när jag vaknade med lite nackspärr i vänster sidan..

Godmorgon vänner! Idag är det torsdag. Snart helg, snart ny vecka och snart nästa torsdag. Dagarna bara flyger förbi och man hinner inte ta vara på dagen innan det är dags för en ny dag med nya utmaningar. Hur som helst så är det skola till 13.00 idag. Efter det har jag tänkt att gymma lite. Det blir gym hela veckan utan konditionspass eftersom att jag fortfarande är förskyld och hostar. Men gymma går bra och jag måste ju hålla träningen igång! Hade tänkt att köra ett Biceps & Mage- pass idag. Sedan ska jag iväg för att jobba och kommer väl hem runt nio tiden. Så ni får ha det så bra idag! ♥
 

FITSPO

Publicerad 2013-10-09 19:10:00 i Fitness,



Är så jäkla glad att jag har kommit igång med träningen ordentligt! Idag kan jag bocka av ett bra benpass. Vill bli fit nu, men det tar ju sin egna tid!

SVART VIT MORGON

Publicerad 2013-10-09 08:10:34 i Everyday Girl,

Jag denna morgon. Något irriterad på grund av inställd lektion som jag fick veta efter jag hade gått upp = kan inte somna om igen.
Tankar: Det är rött ute. Inte bara träden utan himlen, luften, allt. Vackert.

SLAPPIS DAG

Publicerad 2013-10-08 17:27:00 i Outfits,

Känns som jag har 4 dagar helg och 3 dagar skola. För övrigt känner jag mig glad, stark. Har slutat bry mig vad någon annan tycker och det känns så bra! 
 

MÅNDAG 7 OKTOBER 2013

Publicerad 2013-10-07 09:23:00 i Everyday Girl,

Bild från i fredags när vi var på Victoria! Marcus, Marcus kompis, Jag och Nils
 
Long time No see. Har vart för jäkla sjuk. Snorig som bara den. Därav ingen som helst ork i överhuvudtaget för att blogga. Sen kan jag ju inte påstå att jag var så himla sugen heller på att skriva eftersom att jag hade en kass design = OMOTIVERANDE. Men nu hur som helst är det problemet löst. 
 
Här kommer i alla fall en kort sammanfattning av helgen som gått: I fredags gick vi som sagt ut. Var mysigt! Eftersom att jag inte mådde något vidare pga. min förbannade förskylning så dansade jag inte så mycket fast jag verkligen skulle velat och jag och min älskling åkte hem tidigare än de andra eftersom att jag inte orkade mer. Vi åkte hem till Marcus och sov. På lördag åkte jag och Marcus hem till mig. Åkte till Maxi för att köpa lite krabba. Vi åt en trevlig middag hos mig. Kvällen blev annorlunda. Sedan vaknade vi söndag morgon och låg och drog oss länge. Sedan pluggade vi och på kvällen blev det film. Och nu är vi vakna igen. Vi har ingen svenska lektion idag vilket betyder att jag är helt ledig men ska till skolan för att plugga och sedan ska jag gymma tillsammans med Emmie! Ikväll blir det ridning. Det var väl ett fint sammanfattat och rörigt inlägg, tycker ni inte? ;)

Sjukis

Publicerad 2013-10-04 17:16:05 i Everyday Girl,

 
Är typ SÅ himla snorig! Och ikväll blir det utång. Hjälp kommer vara helt slut imorgon. Och sedan började jag spela värsta roliga spelet på datorn men sen var man tvungen att köpa full version för att fortsätta så är så jäkla sur haha! Ska hjälpa till lite med maten nu och sedan ska jag nog försöka vila lite innan det är dags att göra sig i ordning! Hoppas ni mår bra! ♥

Inrednings inspiration

Publicerad 2013-10-03 21:19:30 i Inredning, Inspo,

Bilder från weheartit
 
Har verkligen blivit lite kär i inredning och rosa fina saker. Tycker det är helt fantastiskt roligt, speciellt att kolla på inspirerande bilder från weheartit. Något jag verkligen önskar mig är en större garderob hos min mamma med spegeldörrar. Jag har en fin liten vit garderob, väldigt söt, men den är en aningen liten då jag skulle vilja få plats med alla kläder i en och samma klädskåp. För just nu har jag en byrå och en garderob, men vill ha allt i ett och samma. Sedan har jag inte en helkroppsspegel vilket jag kan tycka vara lite jobbigt. Annars är jag faktiskt ändå rätt nöjd med min vita lilla garderob. Åh sedan skulle jag vilja ha en sådan där fin klädhängare i rummet så kläderna syns (som på den sista bilden till vänster). Det tycker jag är så fint jag bara dör. Nackdelen är ju att jag bor på två ställen, vilket är såå jobbigt när det kommer till kläder. Önskar jag kunde ha alla kläder på samma ställe.. Då skulle jag ha alla mina ljusa och rosa kläder hängandes på klädhängaren, ha jeansen i färgordning i garderoben, mina VS påsar ståendes på en hylla högst upp i garderoben, Mina skor under klädhängaren, osv osv. Ja som ni märker sprundlar jag av massa idéer och inspiration! ♥
 
 

Mina mål för Oktober 2013

Publicerad 2013-10-03 11:40:00 i Goals,

♥ Fixa Photoshop CS5 på min MacBook

♥ Få starkare rygg samt mag muskler

♥ Gå ner 1-2 kilo genom TRÄNING

♥ Försöka få minst 30 minuter motion om dagen, för hälsans skull.

♥ Inte skjuta upp saker

♥ Få över 65% på ett LB:1 program med Salento

♥ Unna mig saker

♥ Ha minst 1000 kr kvar på kortet i slutet av månaden så jag kan lägga undan dem i min reskassa

♥ Hålla igång träningen

♥ Dra ner på mitt intag av nutrilett bars, haha!

 
 
 

L A T E S T

A R C H I V E